Om oss

Vår målsättning är att förse den nordiska marknaden med förstklassiga produkter till konkurrenskraftiga priser.

Genom att ha kontroll över produktionen och tillverkningen av produkterna så kan vi anpassa produktsortimentet baserat på efterfrågan. Det ger oss flexibilitet som tillverkare och leverantör. Vi kan därför erbjuda Er som kunder produkter baserat på Era önskemål, inte på våra budgetmål! Vi är övertygade om att Ni som jobbar i branschen, uppskattar en god kvalitet i kombination med en hög tillgänglighet och prisvärda produkter.

Vårt breda sortiment av kompatibla produkter för dentala implantat är vår styrka. I vår produktkatalog eller via vår hemsida kan du få information om vårt produktsortiment. Du behöver som kund endast ringa ett telefonsamtal eller gå in på vår webbshop för att göra din kompletta beställning.

Skulle inte detta vara tillräckligt så är du alltid välkommen att ta personlig kontakt. Vi har personal med 45 års erfarenhet i branschen.

Saknar Ni något i produktsortimentet?

Gå gärna in under fliken kontakta oss och skriv Era synpunkter och önskemål, vi lovar att återkomma inom kort med svar. Om tillräckligt många efterfrågar en produkt så ser vi över förutsättningarna för en marknadsintroduktion.

Copyright © DI Produkter. Alla rättigheter reserverade. Producerad av KForm.